Комунальники Шацької громади отримали новенького сміттєвоза

26 Березня 2018, 13:55
Новий сміттєвоз буде у користуванні комунальників громади 3315
Новий сміттєвоз буде у користуванні комунальників громади

Цей робочий тиждень для Шацької селищної ради та комунального підприємства «Будинкоуправління» розпочався з надзвичайно приємної події: для комунальників за кошти Шацької селищної ради закупили новенького сміттєвоза.

А вручати документи та передати новоприбулу техніку колективу приїхала Людмила Цевух, в.о. Шацького селищного голови, секретар Шацької селищної ради. Вона щиро подякувала комунальникам та їхньому керівникові Іванові Ковалю за роботу над благоустроєм населених пунктів об’єднаної громади та додала, що новий сміттєвоз якнайкраще слугуватиме комунальникам в їхній нелегкій роботі.

Іван Коваль, в свою чергу, подякував керівництву Шацької селищної ради, за кошти якої й була придбана техніка (вартість – майже 1 млн. 600 тис.грн.).

«З 2012 року, коли я прийшов працювати в комунгосп, з техніки майже нічого не було. Можна сказати, що працювали одними лопатами. Тепер маємо техніку, придбану за кошти Європроектів, і за кошти Шацької селищної ради. Ми вдячні, що місцева влада починає розуміти наші проблеми та наші потреби, бо від цього залежить чистота та благоустрій наших населених пунктів. Адже найперше роботу місцевої влади жителі громад оцінюють по роботі комунального підприємства: щоб скрізь було чисто, освітлені вулиці, вчасно прибиралося та вивозилось сміття. І ми з цим, думаю, завдяки новій техніці будемо робити ще краще та оперативніше», - каже Іван Коваль.

Раділи новенькому МАЗу білоруського виробництва й самі комунальники, з цікавістю роздивляючись та випробовуючи його в дії.

2

2

1

1

1

2

1

1

1

1

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром