Родинні свята у Шацькій школі-гімназії - це спільне дозвілля учнів і батьків

26 Березня 2018, 10:25
6062

В Шацькій школі-гімназії відбулися виховні заходи, на яких школярі розповідали про свій клас та демонстрували повагу і любов до батьків. 

22 березня класні керівники 5-Б класу Богдан Любов Георгіївна та 7-А класу Штандер Галина Адамівна провели виховні заходи.

Учні 5-Б класу разом із класним керівником організували зустріч з батьками, щоб розповісти  про свій клас. Захід під назвою «Презентація 5-Б класу» пройшов дуже захопливо і цікаво, адже учні демонстрували свої таланти, а вони в них дуже різноманітні. Школярі декламували вірші, читали цікаві гуморески, співали веселі пісні та дивували грою на скрипці, а також була підготовлена виставка дитячих робіт, грамот та  спортивних медалей. Учні цього класу талановиті та дуже щирі.

2

2

2

2

 

Родинне свято відбулося і в 7-А класі під керівництвом Штандер Галини Адамівни. Учні  розповідали про сімейні цінності , висловлювали та показували свою любов та повагу до батьків, бабусь та дідусів. Вихованці разом із своїми батьками брали участь в іграх, конкурсах.

«Саме тема сім’ї є важливою і невід’ємною частиною виховання. Адже, ми не уявляємо свого життя без рідних людей, які завжди готові зігріти нас теплом і ласкою, любов’ю, бажанням допомогти й розрадити. Мамина ніжна турбота, батькова вимогливість і сила, братова підтримка, бабусина доброта… Хіба може бути щасливою людина без усього цього? Яких би життєвих перепетій не зазнавала людина, які б перешкоди не долала, як би не страждала – завжди знаходить прихисток і розраду в сім’ї, де її підтримують, розуміють і жаліють. В.Сухомлинський писав: «У сім’ї, образно кажучи, закладається коріння, з якого виростає пагін, і гілки, і квіти, і плоди. Сім’я – це джерело, водами якого живиться повноводна річка нашої держави» – пишуть педагоги школи в листі до редакції. 

3

2

2

2

2

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024