«Дивосвіт дитячих талантів» у Шацькій школі-гімназії

23 Березня 2018, 17:45
6886

В опорному закладі НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназія» смт Шацьк відбувся творчий звіт «Дивосвіт дитячих талантів».

Такі звіти відбуваються щорічно, вони спрямовані на пошук та підтримку дитячих талантів, а також є підсумком роботи вчителів та учнів за черговий навчальний рік. Свято мистецтва, головну подію навчального року, шлях до якої лежить через велику працю та наполегливість учнів та вчителів, підготувала та провела 20 березня Вікторія Сидорук, педагог-організатор школи. 

Упродовж концертної програми учні школи  продемонстрували свої уміння, таланти та творчі здобутки. На заході були присутні методист гуманітарного відділу Шацької селищної ради Світлана Омельчук, директор БДЮТ Наталія Постернак та методист БДЮТ Ніна Корець.

Ведучі заходу – учениця 5-В класу Ковш Емілія та учень 6-А класу Жмурко Святослав. У програмі концерту звучали пісні у виконанні Сахарук Соломії, Шумук Тетяни, Гацюк Богдани, Гарвата Тараса і Ключука Максима та вокального колективу 6-х класів (керівник Валентина Васик), хореографічні номери від колективу «Первоцвіти» (керівник Валентина Демакова). Також учні декламували вірші: Федина Таміла, Фалюш Ярослава, Приказюк Марія, Корнелюк Іван, Матвіїшин Аріадна (класні керівники Людмила Зуб, Ірина Бондар, Валентина Стаднік, Наталія Ступак),  розповідали гуморески: Данилюк Людмила, Матющенко Віктор, Демчук Вікторія (класний керівник Лариса Гінайло). Школярі продемонстрували свої вміння гри на музичних інструментах: бандурі (Бойчун Катерина), скрипці (ансамбль «Скрипалі»), гітарі (Поліщук Ірина) та акордеоні (Мерчук Артур) (керівник Матяшук Олександр).

Також була оформлена виставка з образотворчого (керівник Ірина Ващук) та декоративно-ужиткового мистецтва (керівник Леся Прасюк та Андрій Баранчук). Представили роботи з образотворчого мистецтва та трудового навчання і учні 1-4 класів,  вироби та малюнки були виготовлені під чуйним керівництвом класних керівників: Лідії Михальчук, Світлани Артимук, Лілії Бакун,  Наталії Сороки, Людмили Зуб,  Лариси Гінайло, Ірини Бондар, Наталії Ступак.

«Враження від концерту було б повнішим і яскравішим, якби захід проходив в актовому залі (наразі актовий зал в школі відсутній), якби учасники виступали на сцені, а не в пристосованому приміщенні – звичайній класній кімнаті» – зазначили організатори.

4

3

2

2

3

2

2

3

2

2

2

2

2

5

2

2

2

2

2

3

2

2

2

2

2

3

3

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024