Студент Шацького лісового коледжу Владислав Мальцев - призер обласної олімпіади з інформатики

20 Березня 2018, 14:55
3353

У стінах Шацького лісового коледжу ім. В.В. Сулька 14 березня проходило обласне методичне об'єднання викладачів інформатики, у якому взяли участь викладачі фахових дисциплін 1вісімнадцяти вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, - йдеться на сайті коледжу.

В рамках методичного об'єднання було проведено гру-змагання «Цікава інформатика» між студентами 24 та 25 групи, на якій студенти показали теоретичний рівень підготовки з інформатики, а також проявили логічне мислення у підготовці та вирішенні нестандартних завдань. Змагання оцінювало компетентне журі, представлене викладачами інших закладів.

Паралельно з метою розвитку комп'ютерної освіти і культури в Україні, на базі коледжу проводився ІІ етап ХІ Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп'ютерної техніки серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації. В олімпіаді взяли участь 18 представників коледжів області.

Завдання олімпіади мали практичний характер і складалися з трьох частин. Максимальний час виконання одного завдання становив 40 хв.

Перше місце на олімпіаді здобув студент Державного вищого навчального закладу «Нововолинського електромеханічного коледжу» Козінець Ернест, який навчається на спеціальності «Комп'ютерна інженерія».

Проте, приємно відмітити, що і наш студент  Мальцев Владислав (34 група), який навчається на спеціальності «Лісове господарство», виборов ІІ місце.

Хочеться подякувати усім викладачам та студентам, які доклали максимум зусиль для того, щоб даний захід пройшов на найвищому рівні.

1

1

1

1

3

2

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024