Шацькі волейболісти стали третіми на обласних змаганнях

19 Березня 2018, 16:15
3607

В місті Володимир-Волинський в спортивно-оздоровчому комплексі «Олімп» міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відбувся ХІV обласний фестиваль «Спортивне довголіття – «Спорт для всіх – радість життя» серед ветеранів – 35 років і старші, організований відділом з питань фізичної культури та спорту Волинської облдержадміністрації спільно з Волинським обласним та Володимир-Волинський міським центрами фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Загалом, в обласному фестивалі, який відбувся в неділю, 18 березня, взяло участь 15 команд, а це понад 400 учасників. Програма фестивалю включала п’ять видів спорту: міні-футбол або волейбол – за вибором, шахи, шашки, настільний теніс, плавання. 

Шацький район брав участь лише в одному виді змагань - волейболі, в якому було представлено 8 команд. Вони були поділені на дві групи. За результатами жеребкування шацькі волейболісти (склад команди - Микола Сінчук, Віктор Найда, Сергій Сидорук, Анатолій Пінкевич, Володимир Золотов, Сергій Зубач, Ігор Сидорук) потрапили в групу разом з Ковельським, Старовижівським та Любомльським районами. У цій групі шачанам вдалося зайняти 2 місце, обігравши Любомльський район та поступившись Ковельському району. У стикових матчах між групами за 3-4 місце шачани боролися з командою Маневицького району, обігравши яку, посіли 3 місце.

Серед районів перше місце в команди Луцького району, друге – в команди Ковельського району і замикає трійку призерів команда Камінь-Каширського району. 

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами, дипломами, медалями, кубками а команда-переможцеь серед міст перехідним кубком від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 

1

1

1

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром