Конфлікти, ймовірна крадіжка та 35 протоколів: оперативна інформація з Шацького відділення поліції

19 Березня 2018, 12:05
1950 Джерело: фото ілюстративне

Протягом минулого тижня на території Шацького району Шацьким відділенням поліції фіксувались виклики про різноманітні події.

Про це йдеться на сторінці шацьких правоохоронців у Facebook.

Виїжджали працівники поліції на конфлікт, що стався між сусідами в смт Шацьк (собака подушив курей) та с. Світязь; конфлікт на одному з митних пунктів пропуску через державний кордон України та біля автостанції Шацьк.

В місцевого жителя смт Шацьк рідними було виявлено зникнення частини заощаджених коштів (наразі вивчається сам факт зникнення грошей, встановлюється їх сума та причетні особи, матеріали внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань).

На вахті одного з гуртожитків Шацького лісового коледжу молода особа розлила воду на монітор чергового, а на ґрунті зловживання спиртним стався сімейний конфлікт в с. Пульмо. Зафіксовано трагічний нещасний випадок утоплення місцевого рибалки (жителя смт Шацьк), що стався на озері Світязь, та факти природної смерті громадян в с. Пульмо, Піща та Мельники.

Складено 35 протоколів (постанов) про адміністративні правопорушення, серед яких: 22 протоколи за порушення правил дорожнього руху (в т.ч. один – за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння), сім – за появу в громадських місцях в стані сп’яніння та публічне розпивання спиртних напоїв, три – за невиконання батьками своїх обов’язків по вихованню дітей та по одному протоколу за куріння тютюнових виробів у заборонених місцях, порушення встановлених строків перереєстрації мисливської зброї та порушення розпорядку роботи закладу в сфері торгівлі та надання послуг.

Поліцейськими накладено штрафів на суму 2450 грн.

«Звертаємо увагу громадян, любителів зимової рибалки, особливо дітей, на небезпеку на озерах та водоймах району. В зв’язку з погодними умовами крига залишається тонкою, тому знаходження на ній несе загрозу вашому життю та здоров’ю», – йдеться у зверненні поліції.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024