ТОП-5 подій: бездоріжжя, трагедія на воді та допомога хворій Варварі

18 Березня 2018, 21:20
2050

Минає ще один тиждень з життя Шацького району, насичений подіями.

Найбільш рейтинговими на сторінках інтернет-видання Район.Шацьк стали публікації про жахливий стан доріг Шацького району, трагедію на озері Світязь, де втонув рибалка. Популярністю користувалася новина, в якій керівник Шацького відділення поліції прокоментував ситуацію з автохамами на вулицях селища. Також читачі співчували маленькій Варварі з села Перешпа, яка народилася з вадою серця, і (ми в цьому впевнені!) активно допомагали зібрати кошти на її лікування за кордоном.

5 місце (1068 переглядів)

«Нам БТРи купувати, щоб заїхати до сусіда?» - житель Шацька про стан доріг селища

«Це вулиці Шацька (Варварукова), там теж живуть люди. Чи вони не такі, як всі? Така сама 1 Травня, Вишнева, незрозуміло, на що дивиться місцева влада? Чи нам Еси і БТРи, купляти, шоби заїхати до сусіда?» – шачанин про стан селищних доріг.


 

4 місце (1080 переглядів)

У Шацькому відділенні поліції відреагували на випадок автохамства на дорозі

Начальник Шацького відділення поліції Андрій Семенюк пояснив ситуацію з автохамом на дорозі селища.

Нагадаємо, порушення 6 березня зафіксувала молода мама, яка йшла через дорогу з дитячим візочком. На її шляху, а саме на пішохідному переході, стояла автівка...


 

3 місце (1085 переглядів)

Шацьк: на дорозі по Шковороди зійшов асфальт

Дорога по Шковороди в Шацьку (біля автобусної зупинки на Світязь) - це просто яма на ямі. Глибина дірок в асфальті сягає десятків сантиметрів. Через неможливість повноцінно рухатися на цій дорозі у години пік часто утворюються транспортні затори.


 

2 місце (2377 переглядів)

У Світязі втопився рибалка

В озері Світязь втопився 63-річний житель районного центру. Трагедія сталася 14 березня.


 

1 місце (13 295 переглядів)

Допоможіть врятувати життя тримісячної Варвари з Шацького району

Три місяці тому в родини Коцурів із села Перешпа Шацького району народилась донечка. Проте радість батьківства затьмарив діагноз лікарів: у новонародженої, якій дали ім'я Варвара, лікарі діагностували складну вроджену ваду серця та безліч супутніх діагнозів. На операцію, яку зголосилися зробити в Німеччині, потрібно 80 тисяч євро.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39