Комунальників району привітали з професійним святом

17 Березня 2018, 11:10
2595

День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення -  особливе свято, присвячене усім тим, хто забезпечує  життєдіяльність нашого селища. Праця людей цієї професії – невід  ємна частина добробуту людей, їх гарного самопочуття та хорошого настрою.

16 березня 2018 року заступник голови  Шацької райдержадміністрації Віктор Плейтух  привітав з професійним святом працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, який відзначають щорічно у третю неділю березня, - повідомляє відділ організаційного забезпечення, внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації.

Участь в урочистому заході також взяли голова Шацької районної ради Сергій Карпук та заступник голови Шацької селищної ради з питань виконавчого органу ради Віталій Яльницький.

Начальник комунального підприємства «Будинкоуправління» Іван Коваль відзвітував про  роботу закладу та розповів про перспективні плани на майбутнє.

За сумлінну та багаторічну працю, відповідальність, наполегливість, активну життєву позицію, вагомий внесок у розвиток підприємства та з нагоди професійного свята грамотою Шацької райдержадміністрації  Віктор Плейтух нагородив економіста  комунального підприємства Інну Носуліч. За сумлінну та самовіддану працю, відповідальність, наполегливість, активну життєву позицію та з нагоди професійного свята грамотою Шацької районної ради нагороджено бухгалтера КП «Будинокуправління» Валентину Наумич.

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром