Шацьк: відділ освіти та національний парк оголосили конкурс дитячого малюнка

16 Березня 2018, 11:20
7496 Джерело: фото ілюстративне

Відділ освіти, молоді та спорту Шацької РДА спільно з відділом рекреації та екологічної освіти Ша́цького націона́льного приро́дного парку проводить конкурс дитячого малюнка «Вода – джерело життя», метою якого є розвиток в учнів району бережливого ставлення до навколишнього середовища та водних багатств природи рідного краю, - йдеться на сторінці районних освітян у Facebook.

Конкурс проводиться серед учнів 5-7 класів.

Роботи надсилаються у відділ освіти, молоді та спорту до 22 березня 2018 року. Автори робіт, що зайняли призові І, ІІ та ІІІ місця в районі, нагороджуються грамотами та цінними подарунками Шацького НПП.

Вимоги до робіт
1. На конкурс подаються роботи, які відповідають тематиці. Роботи можуть бути як у чорно-білому, так і в кольоровому виконанні в будь якій техніці. Формат А4, або А3.

2. Роботи учасників конкурсу повинні бути присвячені водним ресурсам, відображати пейзажі озер та річок та їх природне середовище або містити заклик до дбайливого ставлення та збереження водних ресурсів.

3. Представлені на конкурс роботи повинні супроводжуватись етикеткою, на якій необхідно вказати прізвище, ім’я, вік конкурсанта, назву закладу, клас, прізвище керівника.

4. Роботи подаються у зазначений термін, оцінюватись будуть лише авторські роботи, виконані учасником самостійно.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024