Куди перенести шкільну їдальню з аварійного приміщення - вирішували у Піщі

13 Березня 2018, 12:00
2878

Ось уже декілька років болючим питанням у сфері освіти залишається будівництво Піщанської ЗОШ І-ІІІ ступеня.

Днями керівники району - голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець та голова районної ради Сергій Карпук - зустрілися з жителями села Піща, які зібралися на селянські збори у приміщенні Піщанської сільської ради. Також в зустрічі взяв участь Олександр Бакун, голова Піщанської сільської ради.

Як повідомляють в Шацькій районній раді, метою зібрання стало закриття шкільної їдальні. Закрили її у зв’язку зі спалахом гепатиту у селі Піща, проте її скоріше всього не відчинять через аварійний стан приміщення. Батьків непокоїть, що дітки залишаються без гарячого обіду, тому вони звернулися із заявою до голови Шацької районної ради та голови Шацької райдержадміністрації з проханням облаштувати молодші класи та їдальню в приміщенні сільського клубу, де раніше була колгоспна контора, а тепер приміщення пустує.

Під зверненням підписалося десятки місцевих жителів. Це питання буде донесено й до обласного керівництва, оскільки потребує значних фінансових ресурсів.

Найближчим часом село Піща відвідає проектна організація для визначення можливості розташування початкової школи в приміщенні сільського клубу та розрахунку кошторисної вартості робіт з реконструкції будівлі.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром