Спортсмени клубу «Торнадо» - призери міжнародного турніру з дзюдо

11 Березня 2018, 11:40
3566

Спортивний клуб «Торнадо» із Шацька успішно виступив на турнірах із дзюдо.

24 лютого команда Шацького спортивного клубу «Торнадо» в м. Рівне взяла участь у відкритій першості з дзюдо з нагоди 29-ї річниці виведення військ з Афганістану. В цьому турнірі взяло близько 200 юних спортсменів з Рівненської та Волинської областей.

У запеклих сутичках юні спортсмени посіли такі місця: І – Іван Куява, Діана Купира, Анна Самолюк, Ілля Червяк; ІІІ – Богдан Майса.

2-4 березня в м. Гродно (Білорусь) відбувся міжнародний турнір, присвячений пам’яті заслуженого тренера БССР В.В.Жуковського. В турнірі, який пройшов на високому рівні, взяли участь багато команд з Білорусі, колектив з Литви. Всього близько 300 учасників.

Вихованці СК «Торнадо» можуть похвалитися першим місцем на турнірі Романа Самолюка та другим Богдана Поліщука (с. Світязь). Також варто відзначити Назара Горніча (с. Голядин) та Миколу Поліщука (с. Світязь), яким трішки не вистачило сил до бронзових нагород. Чемпіони та призери були нагородженні кубками, медалями та цінними подарунками.

До змагань юних дзюдоїстів підготували президент СК «Торнадо» Самолюк Роман, віце-президент Ігор Самолюк, депутат районної ради та віце-президент Олексій Писачук.

Тренерський склад, батьківський комітет та вихованці СК «Торнадо» висловлюють слова подяки за сприяння у розвитку дзюдо та надання матеріальної допомоги у здійснені поїздок голові Шацької РДА Василю Голядинцю, директору ПП «Флора» Владиславу Полякову та Василю Денисовцю. Також окрема подяка за забезпечення транспортом  Олександру Положевцю.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39