Шацьк: обговорили проблеми умовно засуджених осіб

08 Березня 2018, 15:10
2552

В Шацькому бюро правової допомоги захищатимуть права умовно засуджених осіб.

6 березня 2018 року головним спеціалістом Шацького бюро правової допомоги Оленою Наумич було організовано та проведено роботу мобільного консультативного пункту в Шацькому районному секторі з питань пробації.

Олена Наумич та Олександр Азбутов обговорили стан пробації в Шацькому районі, проаналізували плани роботи у даному напрямку, а також обговорювалися проблеми, з якими стикаються умовно засуджені особи. Присутнім було роз’яснено, що основною метою діяльності безоплатної правової допомоги є захист прав людини, які закріплені в Конституції  та Законах України. А також було надано відомості про первинну та вторинну безоплатну правову допомогу.

З метою розширення доступу умовно  засуджених до безоплатної правової допомоги в Шацькому районному секторі з питань пробації було передано відповідні інформаційні матеріали з питань захисту прав громадян про безоплатну правову допомогу, а також буклети «Я МАЮ ПРАВО!».

За безоплатною правовою допомогою та юридичними консультаціями звертайтеся в Шацьке бюро правової допомоги, вул. 50 років Перемоги,1,  тел. (03355) 2-08-47.

Нагадаємо, раніше головний спеціаліст Шацького бюро правової допомоги Олена Наумич провела вуличне інформування населення про безоплатну правову допомогу.


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром