Шацьк: поки молода мама фотографувала автохама, поліція спокійно проїхала мимо

07 Березня 2018, 14:40
3079

Інтернет-видання Район.Шацьк продовжує публікувати фотографії неправильно припаркованого транспорту.

Вчора, 6 березня, жительці Шацька, яка з дитячим візочком переходила дорогу по вулиці Шковороди, перегородила шлях автівка. Перегородила не будь-де, а на пішохідному переході. З одного боку переходу була велика калюжа, з іншого - неправильно припарковане авто. Тому молода мама вимушена була переходити дорогу по проїжджій частині (на фото видно сліди від візочка).

–Коментарі тут зайві... Але мені, як мамі з візочком, дуже неприємно бачити таке на дорозі Я впевнена, що і всім іншим також, зважаючи на те, що тане сніг, і не скрізь можна пройти, тому що грязюка. А головне – це ж пішохідний перехід! І ще. В той момент, коли я робила фото, їхала поліція і бачила це порушення, проте ніяк не відреагувала. Сумно і неприємно, що ті, хто назвався охоронцями прав людей, не виконують своїх прямих обов'язків, – не приховувала свого обурення шачанка.

Цей випадок автохамства в Шацьку - далеко не перший, а (не повірите!) 25-й! Саме стільки фотофактів зафіксували наші читачі, а редакція оприлюднила на шпальтах видання. Поліція дійсно не звертає уваги на такі порушення.

Попри все, ми просимо наших читачів не збавляти активності. Фотографуйте автомобілі, які заважають вам пройти або проїхати, і надсилайте на електронну адресу видання: [email protected].

Сподіваємося, що публічний осуд хоч трохи дисциплінує водіїв-хамів.

Читайте також:

Автохам припаркувався на тротуарі, загородивши прохід пішоходам

Шковороди: автохами минають автостоянку і паркуються на тротуарі

Улюблене місце паркування автохамів - тротуар по вулиці Шковороди

"Автохам": водій припаркувався на тротуарі, заблокуваши прохід мамі з дитиною

Автохам припаркувався на тротуарі, проігнорувавши порожню автостоянку

2

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром