Приймальня «Солідарності» в Шацьку завжди відкрита для допомоги

07 Березня 2018, 10:55
1767 Джерело: фото ілюстративне

У селищі міського типу Шацьк вже довгий час функціонує громадська приймальня Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». Вона розташована у приміщенні на вулиці Шковороди, 29. Чимало людей ідуть сюди по допомогу, адже знають, що їх вислухають та підкажуть, як вирішити певну проблему.

Приймальня працює у форматі відкритого офісу з 9-ї до 18-ї години. Тож, якщо жителі Шацького краю хочуть написати звернення чи обговорити певне питання, можна зробити це за адресою: вулиця Шковороди, 29. Люди часто приходять із ідеями, як покращити місто. Ці ініціативи передають депутатам, які опрацьовують отримані пропозиції, озвучують під час сесійного засідання та активно сприяють їх реалізації.

Тут діє гаряча лінія, на яку можна повідомити про корупційні порушення. «Блок Петра Порошенка «Солідарність» давно працює у сфері протидії корупції, адже ми маємо ворога не лише ззовні, а й всередині. Часто хабарництво і підкуп посадових осіб набагато небезпечніші, ніж дії агресора. До слова, Партія активно взаємодіє з прокуратурою Волині. Тож усі звернення, які надходять, передають правоохоронцям для подальшої роботи.

Партія вважає своїм обов’язком підтримувати соціально вразливі верстви населення. Коли в країні запровадили субсидії, чимало людей приходили у приймальню, аби її працівники допомогли оформити документи. Консультації з цього питання можна отримати й зараз.

Важлива складова діяльності громадської приймальні Партії – підтримка та правова допомога для воїнів АТО та членів їх сімей. На базі громадської приймальні допомагають військовим: надають психологічну підтримку; допомагають в оформленні статусу учасника бойових дій, інвалідності; сприяють у працевлаштуванні; консультують щодо окремих питань. Працівники приймальні допомагають в отриманні земельних ділянок, в оформленні пільг та забезпеченні соціальних гарантій сім’ям військових, які загинули в АТО.

Знайти підтримку та отримати допомогу можуть і вимушені переселенці. Консультанти з суспільно-політичних питань відкриті до спілкування та завжди готові допомогти у вирішенні Ваших проблем.

 «Дуже часто людям просто потрібно, аби їх вислухали. Вони мають якусь проблему, розуміють, що її, скоріш за все, неможливо вирішити, але не мають із ким про це поговорити. Переважно з такою проблемою звертаються старші люди про яких, чомусь, забули навіть власні діти», – розповідають у приймальні.

Тож, якщо й Ви маєте потребу у консультації, допомозі, або хочете поділитися своїм баченням розвитку населеного пункту – приходьте у приймальню Партії на вулиці Шковороди, 29. Також Ви можете надсилати листи на електронну скриньку [email protected]

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024