7 березня в Шацьку: холодний день вказує на дощове літо

07 Березня 2018, 09:45
3056 Джерело: фото ілюстративне

Цитата дня: «Любов і справді, як ніщо інше, здатна час від часу перевертати все життя людини. Але слідом за любов'ю йде і дещо інше, що теж примушує людину вступати на дорогу, про яку вона ніколи раніше і не думала. Це щось зветься «відчай». І якщо любов міняє людину швидко, то відчай - ще швидше.» Паоло Коельо

Цей день в історії: У 1824 році видатний угорський піаніст Ференс Ліст вперше виступив з концертом у Парижі (на момент виступу Лісту було 12 років).

У 1876 році видатний американський винахідник  Александер Грем Белл отримав патент на телефон.

У 1920 році Сирійський національний конгрес проголосив незалежність Сирії.

У 1992 році було зіграно перші матчі пешого чемпіонату України з футболу.

В цей день народились: у 1850 році - відомий чеський політик, історик, філософ, Президент Чехословаччини у 1918-1935 роках Томаш Масарик;  у 1856 році - відомий український живописець, графік, фольклорист та етнограф  Порфирій Денисович Мартинович; у 1932 році - видатний український кінорежисер та художник-аніматор Володимир Дахно; у 1960 році - знаменитий американський тенісист Іван Лендл.

Сьгодні День Ангела відзначають Андрій, Афанасій, Варвара, Віктор, Володимир, Єлизавета, Іван, Йосип, Ірина, Михайло, Микола, Павло, Парасковія, Сергій, Степан, Федір, Пилип. Район.Шацьк щиро вітає іменинників та баєає миру і достатку в домі!

Народний прогноз погоди: 7 березня відзначається день пам'яті преподобного Мойсея Білозерскього, Маврикія. На Маврикія приходиться самий ранній приліт граків, прилітають перші шпаки, а це вказує на ранню весну. У цей день можна почути самий ранній спів польового жайворонка. У давнину помітили, що прохолодний день 7 березня вказує на те, що літо скоріш за все буде дощовим.

Якщо ви бажаєте привітати своїх рідних зі святом, надсилайте свої привітання та фото іменинників на нашу електронну адресу: [email protected] і ваші близькі отримають гарний сюрприз на нашому сайті від вашого імені!

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024