Світязь: сільський голова звинуватив депутата у деструктивних зв'язках

06 Березня 2018, 18:10
5673

Депутат Світязької сільської ради Олександр Статкевич на своїй сторінці у Facebook дав відповідь Світязькому сільському голові на звинувачення у деструктиві.

«Шановні друзі, вчора, 5 березня відбулась чергова сесія Світязької сільської ради, по завершенню якої сільський голова Цвид М. В. у присутності депутатів звинуватив мене у «деструктивній дружбі» з головою Шацької РДА Голядинцем В. В. Таке звинувачення, як на мене, дивне, якщо не сказати більше.

З Василем Володимировичем ми одного покоління, у нас є спільні інтереси та подібні бачення розвитку району загалом та Світязької сільської ради зокрема. Не буду приховувати, я позитивно оцінюю діяльність Василя Голядинця на посаді голови РДА, бачу конкретні результати його роботи. Велику увагу він приділяє громаді Світязької сільської ради, регулярно відвідує сесії, проводить прийоми громадян. Саме завдяки йому зараз відбувається реконструкція вулиці Жотнева, питання каналізування села Світязь перейшло з теоретичної площини у практичну, будівництво автопереходу Адамчуки-Збереже вже, сподіваюсь, не така далека перспектива, а це також нові можливості для нашої громади. Тож закиди для мене незрозумілі.

Звичайно, звинуватити когось у своїх промахах легше, ніж визнати власні помилки. Всі ми знаємо про величезний об'єм роботи, виконаний райдержадміністрацією по підготовці інфраструктурного проекту з каналізування сіл навколо Світязя, і про те, як «завдяки» сільському голові Цвиду М. В. його було втрачено, а це майже 5 мільйонів гривень.
Також у Світязі є гостра необхідність будівництва нового садочка, районна влада готова допомогти, але з незрозумілих причин сільський голова заблокував це питання.
Створення ОТГ, також питання яке потрібно вирішувати вже. Однак, у Миколи Васильовича своє, персональне бачення щодо об'єднання. Байдуже на реальність, на настрої мешканців сусідніх сільських рад і ОТГ, на економічні розрахунки, на те за що будемо жити після об'єднання. Головне – залишитись на посаді?!
І таких питань море.
Зараз перед нами відкриваються нові можливості, і керівництво сільської ради повинне робити все, аби залучати кошти, будувати дороги, освітлення, каналізацію, садочок, ремонтувати і впорядковувати, а не блокувати будь- які зміни.
Світязь рано чи пізно стане міжнародним курортом, наше ж завдання – зробити так, щоб це сталось швидше, а місцева громада отримала якомога більше вигоди» – йдеться у дописі.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром