Ловись, рибко, велика й маленька: у Шацькому національному парку провели змагання з риболовлі

04 Березня 2018, 16:05
3763

Закінчився останній місяць зими, усі чекали тепла, але весна зустріла холодом. Однак, це стало прекрасною можливістю провести змагання з зимової риболовлі серед працівників Шацького національного природного парку, - йдеться на сторінці Шацького НПП у Facebook. 

Змагання відкрила директорка Шацького НПП Марія Христецька, звернувшись до учасників з привітанням, побажанням добрих уловів та перемог! 

Після ранкової реєстрації, оголошення умов та правил конкурсу розпочалися змагання, які тривали три години. Ловили на мормишку, наживляючи мотиля, прикормлювали, як зазвичай, сухарями. 

В результаті визначили найкращих спортсменів-рибалок, переможців та призерів, а саме: в номінації за найменшу рибу переміг Микола Сінчук, за найбільшу - Віталій Турич (обидва переможці - учасники команди Лісівничої гідроекологічної лабораторії, котра посіла почесне друге місце). Третє місце дісталось Мельниківському лісництву, кубок завоювала команда відділу охорони природно-заповідного фонду.

Також судді зафіксували й індивідуальних призерів за найбільший улов: перше місце - Андрій Козак (відділ охорони ПЗФ), друге - Віталій Турич (відділ гідроекологічної лабораторії), третє - Микола Романюк (Мельниківське лісництво). Переможців нагородили призами, грамотами та медалями. 

Варто відзначити, що такі змагання не тільки підвищують спортивну майстерність, а й сприяють зміцненню та згуртуванню колективу, надихають на нові ідеї. Після офіційної частини учасники мали змогу поспілкуватись, обмінятись враженнями, майстерністю та поласувати смачним пловом і теплою юшкою. 

2

2

2

3

5

1

3

3

4

2

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром