Світязьку школу допомагають утримувати підприємці та власники баз відпочинку

03 Березня 2018, 18:25
2342

Про те, чим живе ЗОШ І-ІІІ ст. села Світязь, яка також , як і Шацька, стане опорною, розповіла на колегії освітян її директор Віра Озімок. 

Нагадаємо, 27 лютого в актовому залі ЗОШ І-ІІІ ст. села Світязь відбулося засідання колегії. На ньому освітяни проаналізували діяльність галузі в минулому році та намітили плани на нинішній навчальний рік.

На сьогодні створено статут опорного навчального закладу і затверджено на сесії Шацької районної ради. Світязька школа активна у написанні та участі в проектах, які залучають додаткове фінансування для покращення матеріально-технічної бази. Так, було придбано наочність у кабінет біології школи, нові ноутбуки, замінено систему опалення в кабінетах, які були найхолодніші, а також здійснено заміну вікон у приміщенні школи на енергоощадні склопакети. Зараз очікує на реалізацію нещодавно написаний проект по реконструкції шкільного харчоблоку.

У матеріальному плані школі допомагають батьки учнів, випускники, численні спонсори, зокрема підприємці та власники баз відпочинку. Так, завдяки останнім школа благополучно утримується впродовж двох років, а учні та вчителі за особливі успіхи в кінці року отримують заслужені подарунки.

Високим є рівень знань учнів, які є активними учасниками конкурсів і достойно представляють школу на олімпіадах.

Читайте також: Шацьк: в березні відбудеться реєстрація опорного навчального закладу

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39