Студенти Шацького лісового коледжу стали призерами олімпіади у Львові

28 Лютого 2018, 20:10
2813

Із 22 по 24 лютого 2018 року на базі  Національного лісотехнічного  університету України (м. Львів) відбулася студентська олімпіада для випускних курсів коледжів спеціальності «Лісове господарство» з фахових дисциплін.

Про це йдеться на сайті Шацького лісового коледжу.

Участь в олімпіаді взяли 25 студентів із 9 коледжів. Шацький лісовий коледж гідно представляли студенти групи ЛГ–43 Кузьмук Катерина, ЛГ–44 Бірук Сергій, ЛГ–45 Глущук Олександр, разом із викладачами Вирович Л.Ф. та Сахарук Г.А.

Зі вступним словом перед учасниками олімпіади виступив проректор НЛТУ України з науково-педагогічної виховної роботи та міжнародних зв’язків Борис М.М. та директор ННІ ЛСПГ Миклуш С.І.

Студенти мали змогу перевірити свій рівень підготовки та продемонструвати свої вміння, набуті у процесі навчання, взявши участь в олімпіаді.

Контрольні завдання включали теоретичну і практичну частини з таких фахових дисциплін: дендрологія, лісознавство, лісівництво, лісові культури та лісова таксація.

Для перевірки виконаних завдань та оцінювання результатів олімпіади було створено журі у складі Гузя М.М. – завідувача кафедри лісових культур і лісової селекції, Хомюка П.Г., заступника директора ННІ ЛСПГ, Ільківа І.С. – доцента кафедри лісової таксації та лісовпорядкування, Шовгана А.Д. – доцента кафедри ботаніки, деревинознавства і недеревних ресурсів лісу, під головуванням завідувача кафедри лісівництва Лавного В.В.

Всі учасники продемонстрували високий та достатній рівень знань. Переможці і призери олімпіади були відзначені дипломами та грамотами. Наші студенти завоювали призові місця. Так, І місце зайняв Бірук Сергій (група ЛГ-44), ІІІ місце - Глущук Олександр (група ЛГ-45).

Учасники олімпіади разом з викладачами відвідали театр ім. Марії Заньковецької, де із зацікавленням переглянули виставу «Голий король». Також було проведено екскурсію музеєм деревини.

Відрадним є те, що участь в олімпіаді підвищила інтерес у студентів до вивчення фахових дисциплін, вони збагатилися інформацією про університет та визначними місцями міста Лева.   

Адміністрація коледжу вітає переможців та бажає подальших успіхів на освітній ниві, а також дякує викладачам Сахарук Г.А., Вирович Л.Ф., Саковець Н. М., Рибчинській Н.П. за якісну підготовку студентів!

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром