Шацьк: фахівці районної служби зайнятості побували в кабінеті стоматолога

27 Лютого 2018, 14:00
2615

Одним із першочергових завдань Шацької районної філії Волинського ОЦЗ є досягнення високого рівня співпраці з роботодавцями, що передбачає розуміння та наполегливу роботу над якіснішим задоволенням їхніх потреб.

З метою забезпечення клієнтоорієнтованого підходу у наданні послуг підприємцям нещодавно відбулась зустріч фахівців районної служби зайнятості Лідії Шеметило та Ольги Денисовець із стоматологом Вадимом Шкледою – йдеться на сторінці Шацької районної філії Волинського ОЦЗ у Facebook.

Провідний фахівець з питань зайнятості Лідія Шеметило надала інформацію щодо послуг служби зайнятості для роботодавців, акцентувала увагу на організації професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації, у тому числі під конкретне замовлення власників бізнесу, та впровадженні інноваційних підходів у співпраці з роботодавцями, зокрема, використання відеорезюме, відеопрезентацій вакансій, он-лайн співбесід та комунікацій через соціальні мережі.

Також фахівець розповіла про порядок відшкодування підприємцю єдиного соціального внеску за умови створення нових робочих місць.
З професійно-кваліфікаційним складом безробітних громадян, які перебувають на обліку у районній службі зайнятості та відповідають медичному профілю, ознайомила підприємця фахівець з питань зайнятості Ольга Денисовець. 
Під час зустрічі піднімалися питання потреби в кадрах, зокрема перспективи створення нового робочого місця за професією сестра медична.

Сторони домовилися про подальшу тісну співпрацю щодо інформування служби зайнятості про наявність актуальних та перспективних вакансій. Вадим Шкледа запевнив, що обов’язково скористується такою послугою служби зайнятості, як відшкодування єдиного соціального внеску.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024