Шацьк: учителям початкових класів розповіли про роботу в новій українській школі

26 Лютого 2018, 21:30
5349

У рамках курсів підвищення кваліфікації учителів початкових класів та з метою забезпечення успішного старту Нової української школи 21 - 22 лютого 2018 року на базі НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназія смт  Шацьк» пройшла перша сесія очної форми навчання учителів початкових класів Шацького району, які будуть працювати з учнями перших класів  у 2018-2019 навчальному році.

Навчання вчителів розпочалося з привітального слова начальника відділу освіти, молоді та спорту Шацької райдержадміністрації Людмили Єрофєєвої та начальника гуманітарного відділу Шацької ОТГ Анатолія Павлея, які наголосили на важливості змін, які чекають школу, необхідності створення умов для розвитку педагогічної майстерності, творчої ініціативи вчителів початкових класів.

З вчителями працювала Ірина Бондар, методист районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Шацької РДА, яка пройшла відповідне навчання тренерів на базі Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти вчителів.

У процесі роботи учасники тренінгів ознайомились з першим програмовим 12-годинним модулем «Сучасний вчитель як провідник змін» та розглянули теми: «Концепція Нової української школи»,  «Нові ролі і завдання вчителя в контексті сучасних змін», «Особливості розвитку дітей 6-7 річного віку. Особливості психічних і пізнавальних інтересів», «Як працювати з он-лайн курсом на платформі EdEra».

Проведення другої очної сесії заплановане на березень, а в червні має відбутись підсумкова сесія.

Разом з тим, вже з 1 лютого  організовано обов’язкове проходження дистанційного курсу навчання вчителів,  відповідно до графіку виконання освітньої прграми підвищення кваліфікації педагогічних працівників, що вже затверджена МОН.

Учителям, які успішно пройдуть курс підготовки з впровадження нового змісту початкової освіти, будуть видані документи про підвищення кваліфікації встановленого зразка.

2

1

3

2

1

1

2

1

2

3

2

2

1

1

1

1

 

 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024