Шацька ОТГ та служба зайнятості домовилися про співпрацю

23 Лютого 2018, 10:40
1740

У рамках співпраці з об’єднаною територіальною громадою відбулась робоча зустріч директора Шацького РЦЗ Мирослави Терети та провідного фахівця з питань зайнятості Шацької районної філії Волинського ОЦЗ Лідії Шеметило з секретарем Шацької селищної ради Людмилою Цевух та виконувачем обов’язки старости Самійличівського округу Олександром Куськом.

Про це йдеться на сторінці Шацької районної філії Волинського обласного центру зайнятості у Facebook.

Присутні обговорили низку питань щодо економічного розвитку об’єднаної громади, ролі служби зайнятості та шляхів співпраці з органами місцевого самоврядування.

Зі слів секретаря селищної ради Людмили Цевух зайнятість жителів територіальної громади є одним із першочергових завдань. І хоч об’єднана територіальна громада створена не так давно, про те є вже результати спільної роботи зі службою зайнятості – у 2017 році 17 безробітних громадян були залучені до громадських робіт.

«Таким чином, кожний безробітний може внести посильний вклад у розвиток свого села», - відзначив Олександр Кусько.

Директор Шацького РЦЗ Мирослава Терета ознайомила учасників зустрічі з аспектами реформування Державної служби зайнятості, зазначивши, що головною метою змін є підвищення якості обслуговування клієнтів та запровадження новітніх технологій надання послуг пошукачам роботи та роботодавцям. Про порядок організації громадських робіт на території об’єднаної громади розповіла провідний фахівець з питань зайнятості Лідія Шеметило. 

Також було відмічено, що протягом останнього часу напрацьований досвід роботи з об’єднаною громадою, який допоможе і в майбутньому в організації цієї роботи. Безперечно, Шацька селищна рада та Шацька районна філія Волинського ОЦЗ й надалі діятимуть спільно та скоординовано, що забезпечить ефективний розвиток громади та стане реальним чинником успіху загальної справи.

І як підсумок зустрічі, сторони домовились про організацію громадських робіт з впорядкування обелісків, братських могил та інших поховань воїнів у березні 2018 року

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024