44 питання – за чотири години: у Шацькій районній раді провели сесію

22 Лютого 2018, 14:05
1869

21 лютого під головуванням Сергія Карпука та за участю заступника голови Шацької РДА Володимира Бугайчука відбулася чергова сесія Шацької районної ради. Не зміг бути присутній на сесії голова Шацької РДА Василь Голядинець, оскільки змушений був терміново поїхати в Луцьк на зустріч із дружиною Президента України Мариною Порошенко, яка саме в цей день перебувала в області з візитом. 

За чотири години безперервної роботи депутати встигли заслухати шістьох депутатів з їхніми запитами та зверненнями, затвердили звіт про виконання районного бюджету за 2017 рік та внесли зміни до бюджету на 2018 рік, заслухали інформацію про виконання Програми соціально-економічного розвитку району за минулий рік та затвердити аналогічну на цей рік.

Депутати заслухали інформацію керівників правоохоронних структур: Ковельської місцевої прокуратури Олександра Бабенкова про результати діяльності прокуратури на території Шацького району у 2017 році, та начальника Шацького відділення поліції Андрія Семенюка про виконання комплексної програми профілактики правопорушень в районі за 2017 рік.

Чимало питань, розглянутих районними депутатами, стосувались діяльності галузей освіти та медицини: це звіт про виконання районних програм у 2017 році, які стосувалися цих сфер, та затвердження аналогічних на 2018 рік. Окрім того, керівники медичних структур (Володимир Дибель, генеральний директор ТМО Любомльського та Шацького районів, Тетяна Васенько, головний лікар КЗ ЦПМСД Любомльського і Шацького районів)  звітували про те, як використовувались кошти (міжбюджетного трансферту) на утримання установ охорони здоров’я за минулий рік, про виконання своїх функціональних обов’язків, ознайомили депутатів з програмою розвитку медицини на 2018 рік.

Депутати затвердили комплексну програму розвитку освіти на цей рік, та положення про конкурс на посаду керівників закладів загальної середньої освіти, заслухали звіти керівників установ про хід виконання програм в галузі земельних відносин, забезпечення пожежної безпеки, агропромислового комплексу, підтримки особистих селянських господарств та інших.

Віта Шепеля


 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024