Шацьк: син побив батька, після чого той потрапив у лікарню

20 Лютого 2018, 10:15
3583

З 12 по 18 лютого до Шацького відділення поліції надійшло 39 заяв та повідомлень, з них: сімейні скандали в смт. Шацьк (син побив батька, після чого той потрапив у лікарню) та с. Світязь; конфліктні ситуації в селах Світязь, Острів’я, Плоске.

Про це йдеться на сторінці Шацького відділення поліції у Facebook.

В с. Піща горів дах будинку (внаслідок короткого замикання електропроводки), на одній з вулиць с. Світязь, у вечірню пору, перехожі виявили особу жіночої статі неадекватної поведінки, яка перебувала в стані алкогольного сп’яніння та не могла самостійно пересуватись; місцевий житель повідомив про розпиття спиртного поряд з будинком культури, в смт. Шацьк було виявлено порушення режиму роботи одного з кафе-барів.

Зафіксовано дві ненасильницькі смерті пенсіонерів (осіб похилого віку). У вказаний період під час патрулювання населених пунктів району працівниками поліції було складено 39 протоколів про адміністративні правопорушення: 19 протоколів у сфері безпеки дорожнього руху (1 з яких за керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння), 7 за розпивання алкогольних напоїв та появу в публічних місцях в стані сп’яніння, 5 протоколів за куріння тютюнових виробів у заборонених місцях, 4 адміністративних протоколи за виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його виготовлення, 3 за факти невиконання батьками обов’язків по вихованню дітей (2 з яких уже повторно протягом року) та 1 - на працівника сільського клубу за перебування неповнолітнього у розважальному закладі без супроводу дорослих.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024