Шацьк чи Мельники: в який стадіон вкладати кошти

19 Лютого 2018, 18:00
Стадіон в Шацькій школі-гімназії 3184
Стадіон в Шацькій школі-гімназії

Серед розглянутих питань на сесії Шацької ОТГ - звіт Віталія Яльницького, заступника голови Шацької селищної ради з питань виконавчого органу, про виконання програми соціально-економічного розвитку Шацької селищної ради у 2017 році та затвердження аналогічної на 2018-2020 роки.

Зважаючи на те, що звіт попередньо було заслухано на комісії, депутати детальніше обговорили те, які об’єкти будуть ремонтувати вже у цьому році. Каменем спотикання став ремонт вулиці тієї ж таки Вишневої, про що депутати після тривалих обговорень таки домовились, а також ремонт стадіонів. Зокрема, у програмі передбачено реконструкцію стадіонів в смт Шацьк, шкільного стадіону НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-дитсадок с.Мельники», облаштування стадіонів у с.Мельники та с.Прип’ять.

Пропозиція Віталія Яльницького - якщо будуть реконструйовувати селищний стадіон, то варто було б кошти, які закладені на роботи по стадіону в Школі-гімназії, перекинути на аналогічний об’єкт у с.Мельники.

Та з таким не погоджувалися депутати Богдан Тимошук та Леонід Цюп’ях: у школі-гімназії, куди приїжджає чимало делегацій, займається стільки дітей, теж потрібен стадіон.

Людмила Цевух, в.о. голови Шацької ОТГ, в свою чергу, підтримала реконструкцію стадіону в Мельниках: там теж громада, і центр села вимальовується гарний. А на ремонт спортивного об’єкту Шацької школи-гімназії можна залучити кошти освітньої субвенції, передбачені як на опорну школу, або грантові. Підтримали її й депутатка Людмила Єрофєєва та голова Шацької РДА Василь Голядинець: проекти на реконструкцію однозначно треба робити, бо це - основа робіт: якщо є проект, то його в будь-який час можна подати на грантові кошти. А стадіон у Мельниках таки доведеться робити за кошти селищної ради.

Тому депутати включили в програму розвитку розробку документації на реконструкцію стадіону в Шацькій школі-гімназії.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024