ТОП-5 подій тижня: нова директорка санаторію, пожежа в відділенні поліції та похорон проекту «Курорт Шацьк»

11 Лютого 2018, 20:20
1874

Минає ще один тиждень з життя Шацького району, насичений подіями.

Найбільш рейтинговими на сторінках інтернет-видання Район.Шацьк стали публікації про те, як шачанин знайшов козацький скарб, як у Шацькому відділенні поліції гасили пожежу та як волинські депутати обирали директора санаторію «Лісова пісня». Також читачі скрупульозно вивчали список тих обранців, хто «завалив» проект «Курорт Шацьк», та готувалися до Дня святого Валентина.

5 місце (1244 перегляди)

Хто з обласних депутатів «завалив» голосування про «Курорт-Шацьк»: поіменний список 

На сесії Волинської обласної ради депутати провалили голосування за внесення змін до Програми розвитку туризму та рекреації у Волинській області на 2016-2020 роки та, як написав Іван Мирка, директор департаменту інфраструктури і туризму Волинської ОДА, фактично назвав це «похороном» туризму та проекту «Курорт-Шацьк», над яким активно протягом року працювали керівники не лише Шацького району, а й департамент інфраструктури і туризму облдержадміністрації.

Поіменний список того, хто і як голосував на сесії обласної ради, виклав на своїй сторінці уFacebook завідувач сектору туризму депаратменту інфраструктури і туризму Волинської ОДА Стас Ольшевський.


 

4 місце (1283 перегляди)

В Шацькому відділенні поліції гасили пожежу

В приміщенні відділення поліції виникла пожежа.

За таким сценарієм працівниками служби з надзвичайних ситуацій Шацького РС УДСНСпроведено навчання щодо дій особового складу Шацького відділення поліції під час виникнення надзвичайної події, а саме пожежі в приміщенні відділення.


 

3 місце (1463 перегляди)

В санаторії «Лісова пісня» - нова директорка

Волинські депутати за рекомендацією конкурсної комісії Волинської обласної ради затвердили кандидатуру Руслани Дибель на посаду директора комунального підприємства «Волинський обласний санаторій «Лісова пісня».


 

2 місце (1672 перегляди)

Що подарувати коханому на день святого Валентина: найкращі ідеї

Варто пам'ятати, що головне у День закоханих — це не витратити купу грошей, щоб показати свої почуття, а провести це свято разом з близькою людиною: тримати за руку, обіймати, цілувати, сміятися.


 

1 місце (1762 перегляди)

Як шачанин за козацький скарб вивчив свою доньку у Львові

Десь у 90-х Шацька сільрада наділила місця під житлову забудову в урочищі Моркви, що на північ від Шацька. Хтось почав будуватися одразу, хтось трохи пізніше...


 

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024