Хто з обласних депутатів «завалив» голосування про «Курорт-Шацьк»: поіменний список

09 Лютого 2018, 10:20
3265 Джерело: фото ілюстративне

Вчора, 8 лютого, на сесії Волинської обласної ради депутати провалили голосування за внесення змін до Програми розвитку туризму та рекреації у Волинській області на 2016-2020 роки та, як написав Іван Мирка, директор департаменту інфраструктури і туризму Волинської ОДА, фактично назвав це «похороном» туризму та проекту «Курорт-Шацьк», над яким активно протягом року працювали керівники не лише Шацького району, а й департамент інфраструктури і туризму облдержадміністрації. 

Поіменний список того, хто і як голосував на сесії обласної ради, виклав на своїй сторінці у Facebook завідувач сектору туризму депаратменту інфраструктури і туризму Волинської ОДА Стас Ольшевський. 

«Одразу стає зрозумілим кому «потрібен» розвиток туризму в області!» - підписав свій пост держслужбовець. 

Читайте такожДепутати Волиньради «похоронили» туризм області та проект «Курорт-Шацьк»

Зі списку, оприлюдненого Стасом Ольшевським, видно, що багато хто з депутатів просто не брав участі у голосуванні. Зокрема, проігнорував це надважливе для Шацького району питання депутат Володимир Дибель, генеральний директор ТМО Любомльського та Шацького районів. Не голосував за зміни до програми й сам голова Волиньради Ігор Палиця, хоча профільна комісія, яка попередньо розглядала це питання, рекомендувала їх затвердити. 

Таким рішенням обласних депутатів обурений Іван Мирка, адже не розуміє, де в туризмі можна знайти політику. 

2

2

1


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39