8 лютого в Шацьку: день народження святкує Валентина Положевець, директорка Самійличівської школи

08 Лютого 2018, 09:00
4016

Цитата дня: «Удосконалюватися – значить мінятися, бути досконалим – означає змінюватися часто». – Уїнстон Черчілль.

Цей день в історії: 

1914 — у Монреалі створили українське видавництво «Новий Світ»

1915 — у Лос-Анджелесі відбулася прем'єра фільму Девіда Ґріффіта «Народження нації», включеного згодом до списку 100 найкращих фільмів усіх часів і народів

Цього дня у 1928 році народився  В'ячеслав Тихонов, радянський російський актор, народний артист СРСР, виконавець ролі Ісаєва-Штірліца у фільмі «Сімнадцять миттєвостей весни».

8 лютого 2008 року представили голову Шацького районного суду - Сушик Наталію В'ячеславівну, яка працює донині.

Іменини святкують: Федір, Давид, Павло, Ксенофонт, Марія, Аркадій та Йоан, Ананій, Іван, Йосип, Петро, Семен.

8 лютого день народження відзначають Валентина Положевець, Віктор Оніщенко та Тетяна Гінчук.

Район.Шацьк вітає іменинників!

Щирі і теплі вітання з нагоди дня народження адресує Валентині Петрівні Положевець, директорці ЗОШ І-ІІ ст. села Самійличі, колектив працівників навчального закладу. Зичить їй відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя, радості і нових перемог від кожного прийдешнього дня. Нехай стеляться перед Вами широкі життєві шляхи, хай рясно колоситься Ваша педагогічна нива й дає щедрі врожаї!

Народний прогноз погоди: 8 лютого вшановується пам’ять преподобного Ксенофонта і дружини його Марії. У минулі часи передбачати погоду нашим пращурам допомагали миші: якщо на Ксенофонта вони вилазять з-під снігу, слід чекати відлиги. У давнину цього дня побоювалися заметілі, оскільки вона вказувала на поганий урожай майбутнього року: “Заметіль на хати — будуть погані харчі”.

Якщо ви бажаєте привітати своїх рідних зі святом, надсилайте свої привітання та фото іменинників на нашу електронну адресу: [email protected] і ваші близькі отримають гарний сюрприз на нашому сайті від вашого імені!

 

 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024