У Шацькому районі школу закрили на карантин

06 Лютого 2018, 13:05
2866

На Волині 15 шкіл закрили на карантин через підвищений рівень захворюваності на застуду.

Станом на 6 лютого 2018 року обмежувальні заходи застосовані у 15 школах області, - повідомляє Волинь24 з посиланням на Волинський обласний лабораторний центр.

Протягом двох останніх тижнів ріст захворюваності на ГРВІ відбувається за рахунок дітей шкільного віку.

Враховуючи пропозиції лікарів-епідеміологів, органами місцевого самоврядування призупинено навчання в школах області, де кількість відсутніх понад 20%.

Це окремі школи в Іваничівському, Ківерцівському, Ратнівському, Рожищенському, Шацькому районах та у Луцьку.

Протягом 3-4 лютого загострилась ситуація щодо захворюваності гострими респіраторними вірусними інфекціями в школі-інтернат села Затурці Локачинського району, де захворіло 11 учнів. Діти оперативно ізольовані та госпіталізовані, за контактними встановлено медичний нагляд. Вихованці та персонал закладу проти грипу прищеплені.

Як виявилося, в Шацькому районі на карантин закрили НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. школа-дитсадок» с.Мельники, де захворіло на ГРВІ майже 40% дітей. Переважно на застуду захворіли діти молодших класів, старших - менше. Відправили дітей на вимушений карантин з 6 лютого, триватиме він поки що до п'ятниці, 9 лютого. Далі рішення про продовження карантину чи його зняття прийматиметься відповідно до рівня захворюваності дітей. 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024