До 25-річчя Шацька випустили ювілейний буклет

05 Лютого 2018, 13:45
6693

Одним із пунктом програми відзначення 25-річчя створення Шацького району було заплановано видати святковий буклет. І вже у день святкування, яке відбулося 2 лютого в Шацькому лісовому коледжі, гостям свята від Шацької РДА та Шацької районної ради презентували це ювілейне друковане видання. Варто зазначити, що теперішній буклет - другий в історії Шацького району (перший був виданий в честь 20-річчя створення району).

У кольоровому яскравому буклеті зібрана коротенька історія 25-річного району, на перших сторінках якого – вітання від керівників району Василя Голядинця та Сергія Карпука. Далі у буклеті представлена історія минулих століть Шацького краю, підкріплена старими чорно-білими фото.

Вміщено у буклеті коротку інформацію та яскраві ілюстрації з діяльності чи не усіх галузей та організацій, що функціонують на території району. Зокрема, в там можна знайти інформацію про підприємництво, зовнішньоекономічну діяльність, внутрішні інвестиції, міжнародне співробітництво, роботу відділів освіти, молоді та спорту, культури, медицини, соціального захисту населення (Центру зайнятості, Пенсійного фонду, управління соцзахисту), роботу Шацького національного природного парку, сфери духовності та іншу.

Окремо – інформація з яскравими ілюстраціями про розвиток на  території району однієї з пріоритетних галузей – туризму.

Всього у буклеті – 26 сторінок. Вийшло друковане видання накладом у 600 примірників, які до друку підготували Шацька райдержадміністрація, Шацька районна рада та редакція газети «Шацький край». Частину буклетів роздали запрошеним гостям під час святкування ювілею району, також по декілька примірників отримають організації району, школи та бібліотеки. 

2

2

2

2

1

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром