Цими учнями пишаються у Шацькій школі-гімназії

04 Лютого 2018, 14:30
В центрі - Діана Жур і Станіслав Кислюк 4635
В центрі - Діана Жур і Станіслав Кислюк

Щорічно у січні відбуваються інтелектуальні змагання школярів - ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з предметів інваріантної складової навчального плану.

Тож учні НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназія смт Шацьк» вже мають перші вагомі здобутки.

Так, дев’ятикласник Станіслав Кислюк виборов два третіх місця - з англійської мови та з української мови і літератури, а восьмикласниця Діана Жур здобула друге місце в олімпіаді з української мови і літератури. Їхній результат не випадковий, адже і Станіслав, і Діана – не лише відмінники за всі роки навчання, але й неодноразові учасники олімпіад з різних предметів. Обоє старанні, наполегливі учні, що не обмежуються рамками програмового матеріалу, а черпають багато знань із додаткових джерел інформації, постійно займаються самоосвітою, саморозвитком і самовдосконаленням. Саме така систематична робота над собою забезпечує успіх в інтелектуальному зростанні особистості.

Підготували переможців олімпіади досвідчені вчителі Світлана Силюк, вчитель іноземних мов, спеціаліст вищої категорії, та Оксана Данилюк, вчитель української мови і літератури, спеціаліст вищої категорії. У послужному списку цих учителів за час їх роботи в гімназії вже немало досягнень: високі оцінки їх учнів під час зовнішнього незалежного оцінювання, відкриті уроки для вчителів району, обмін досвідом з колегами та інші. Сумлінну працю обох учителів відзначено грамотами управління освіти і науки Волинської ОДА.

До речі, всі четверо учасників обласного етапу олімпіади з англійської мови від Шацького району цьогоріч – учні гімназії. Немала заслуга в цьому волонтера Корпусу миру США Герета Вульфа, що на засадах партнерства працює в нашому навчальному закладі. Тож наші діти мають змогу на уроках іноземної  спілкуватися з носієм живої англійської мови. Саме тому вони своїми знаннями можуть достойно конкурувати з тими дітьми, котрі в міських школах із першого класу поглиблено вивчають іноземну мову.

Тетяна СИДОРУК, заступник директора НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. -- гімназія смт Шацьк» з навчально-виховної роботи

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром