4 лютого в Шацьку - день пам’ яті апостола Тимофія

04 Лютого 2018, 09:00
4273

Цитата дня: «Ваш мозок може все. Абсолютно все. Головне, переконати себе в цьому. Руки не знають, що вони не вміють віджиматися, ноги не знають, що вони слабкі. Це знає ваш мозок. Переконавши себе в тому, що ви можете все, ви зможете дійсно все» – Роберт Кіосакі.

Цей день в історії:

Сьогодні всесвітній день боротьби проти раку.

Нагадаємо, щогодини рак забирає життя десяти українців. Щорічно ж реєструють більше 160 тисяч первинних хворих на рак. 

1793  —  другий поділ Польщі, внаслідок якого Волинь і Поділля приєднано до Російської імперії.

2004 — почала роботу соціальна мережа Facebook. Її заснував студент Гарвардського університету Марк Цукерберг.

2005 — Верховна Рада України затвердила Юлію Тимошенко на посаді прем'єр-міністра України.

Іменини святкують: Анастасія, також приймають вітання Гаврило, Георгій, Юхим, Іван, Йосип, Леонтій, Макар, Микола, Петро, Тимофій.

Щиро вітаємо іменинників, зичимо миру, благополуччя, успіхів та життєвих перемог!

Народний прогноз погоди: 4 лютого відзначається день пам’ яті апостола Тимофія. У минулі часи цей день був оплотом заметілі, хурделиці та морозу: “Це не диво, що Афанасій-ломоніс (31 січня) морозив ніс, а ти почекай тимофіївських морозів”. Саме мороз визначав майбутню погоду. Якщо спітніли віконниці та рами, слід чекати потепління. Якщо “сніжні візерунки” підіймаються угору склом — морозу тривати, а якщо похилилися — на відлигу. Також вірили, коли опівдні на Тимофія світить сонце — весна буде ранньою.

Якщо ви бажаєте привітати своїх рідних зі святом, надсилайте свої привітання та фото іменинників на нашу електронну адресу: [email protected] і ваші близькі отримають гарний сюрприз на нашому сайті від вашого імені!

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024