В Шацьку неповнолітнього довели до стану сп'яніння

29 Січня 2018, 15:00
3965

За минулий тиждень до Шацького відділення поліції надійшло 15 повідомлень про події в районі: сімейні скандали в с. Прип’ять, Гаївка, Піща та Ростань, про смерть громадян в с. Прип’ять, Пульмо, Піща та Острів’я, - повідомляє Шацьке відділення поліції на своїй сторінці у Facebook.

Rрім того, повідомили про нещасний випадок в с. Затишшя: на місцевого жителя під час зрізання дерева впала гілка, від чого останній помер дорогою до лікарні.

Працівниками Державного пункту пропуску «Піща» було виявлено пошкодження прикордонного знаку, а в с. Світязькі-Смоляри відбулась конфліктна ситуація (вирішена без втручання працівників поліції). Окрім того, надійшло два повідомлення про конфліктні ситуації в смт. Шацьк та с. Самійличі, однак інформація про події не підтвердилась. Також, було повідомлення про ймовірно п’яного водія за кермом, який їздить автомобілем вулицями селища, однак виїздом наряду поліції та в ході патрулювання вулиць водія виявлено не було.

За вказаний період працівниками поліції виявлено тридцять п'ять адміністративних правопорушень, за якими складено відповідні протоколи, серед них: двадцять один протокол за порушення правил дорожнього руху, три – за зберігання та виготовлення самогону, два – за невиконання батьками обов’язків по вихованню дітей, один – за доведення неповнолітнього до стану сп’яніння, три – за появу в громадських місцях в стані алкогольного сп’яніння, два – за куріння тютюнових виробів у заборонених місцях. Крім того, складено протоколи за виявленими фактами вчинення насилля в сім’ї та за завідомо неправдиві виклики спецслужб.

Читайте такожШачанин, вимагаючи у батьків кошти на алкоголь, погрожував порізати собі вени

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39