Як отримати путівку в санаторій і чи потрібне об'єднання - атовці району обговорили проблеми спілки

20 Січня 2018, 16:45
2063

Основні проблеми учасників АТО обговорили 19 січня на зборах громадської організації «Ветерани АТО Шацького району».

Про це йдеться на сторінці громадської організації «Ветерани АТО Шацького району» у Facebook.

На засіданні було заслухано звіт голови контрольно - ревізійної комісії Олега Миселюка стосовно коштів, які в 2017 році надходили від членських внесків та здачі крові. 
Інформацію стосовно санаторно - курортного лікування учасників АТО надала заступник начальника управління соціального захисту населення Людмила Гірич, яка поінформувала присутніх, що згідно з законом демобілізовані учасники АТО раз на рік мають право на безкоштовне санаторно-курортне лікування протягом 18-21 днів та на два тижні психологічної реабіліації. Також поінформувала про документи, які необхідні, щоб стати на облік для отримання путівки на оздоровлення.

На даний час на обліку в управлінні соціального захисту населення на отримання путівок на санаторно - курортне лікування знаходиться 9 осіб. Ветерани АТО мали можливість отримати інформацію та відповіді на всі питання, які пов'язані із соціальним захистом.

Велика дискусія серед присутніх виникла під час обговорення питання об'єднання спілок. На даний час питання залишається відкритим.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39