В Шацьку Снігурочці та Дідові Морозу відірвали голови

16 Січня 2018, 14:05
3706

Коли в період з 13 на 14 січня увесь християнський люд відзначав старий новий рік, молодь та діти ходили по домівках з щедрівками, віншуючи людям добра та щастя у новому році, декому не сиділося на місці спокійно.

І аж так неспокійно себе почував, що, вочевидь, злість чи свою зухвалість вирішив (чи вирішили) продемонструвати на вирізаних із фанери фігурах Діда Мороза та Снігуроньки, яких ще на свято Миколая встановили в Шацьку біля новорічної ялинки. Вранці 14 січня ті, хто проходив повз районного Будинку культури, побачив, що у фігур … відірвані голови. Також зловмисники зняли з шопки електричні гірлянди.

Хто і навіщо це зробив, продемонструвавши зневагу, в першу чергу, до роботи тих людей, які стараються на новорічні свята подарувати шачанам хоч трохи радості, прикрасивши новорічний майданчик, хто старався вирізати та розмальовувати ці фігури?

Невже у таких «громадських діячів» зовсім не залишилось совісті та, принаймні, хоч якоїсь людської гідності та поваги?

І хтозна, чи після таких «херойських» вчинків у органів місцевого самоврядування надалі буде бажання встановлювати на новорічні свята шопки та вертепи, ялинку та фігури оленя з Дідом Морозом та Снігуронькою, коли їх все-одно зіпсують, знищать чи відірвуть голови. 

Тепер новорічна ялинка залишилась без Діда Мороза та Снігуроньки
Тепер новорічна ялинка залишилась без Діда Мороза та Снігуроньки

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39