З якою метою фахівці центру зайнятості побували на Шацькому ринку

16 Січня 2018, 12:00
3380

З метою надання населенню оперативної інформації про попит і пропозицію робочої сили та формування активної поведінки громадян на ринку праці фахівці з питань зайнятості Шацької районної філії Волинського ОЦЗ Ольга Денисовець та Лідія Шеметило 12 січня відвідали Шацький ринок, де в передсвятковий день було дуже людно.

Фахівці служби зайнятості ознайомили жителів району з пропозиціями роботи у Шацькому районі та Волинській області та роздали довідкові матеріали про вакансії – йдеться на сторінці районної філії у Facebook.

Також наголосили, що всі, хто шукає роботу, можуть скористатись базою вакансій служби зайнятості з усієї країни. Окрім того, фахівці служби зайнятості пояснювали перехожим, що бажаючі працевлаштуватися сьогодні мають ефективні інструменти, щоб вибрати гідні вакансії кращих роботодавців, створити власне резюме на інтернет-порталі «Труд», підписатися на отримання нових вакансій на власну електронну скриньку та багато іншого. А фахівці районної служби зайнятості завжди готові допомогти кожному. 
Відвідувачі ринку мали можливість переконатись, що служба зайнятості – сервісна структура, яка не тільки виплачує допомогу по безробіттю, а працює в першу чергу надаючи високоефективні послуги тим, хто шукає роботу і тим, хто потребує кваліфікованих працівників.

3

2

2

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром