Як у Шацькій музичній школі святкували Різдво Христове

11 Січня 2018, 17:00
5952

«У різдвяний вечір» - під такою назвою в Шацькій дитячій музичній школі відбувся концерт з участю викладачів закладу, його випускників та гостей.

Запрошених зустрічали у просторій залі, з красунею ялинкою, але головною окрасою свята стали музика та пісня. У виконанні професіоналів твори класиків, сучасних авторів та народні композиції зачаровували глядачів і дарували їм насолоду.

Вітали гостей словами різдвяних віншувань ведучі Ольга Цюпяшук, директор музичної школи, та Оксана Демедюк, викладач. Концерт відкрила композиція на скрипці від Олени Мосійчук, музичну та пісенну естафету підхопили Олександр та Олеся Матяшуки, інструментальний квартет у складі Василя Цюпяшука, Світлани Корень, Оксани Демедюк та Олени Мосійчук, тріо баяністів у складі Анастасії Рибін, Оксани Демедюк та Світлани Корень, а також Інна Шаповалова, Божена Денисовець, Любов Величко та Юлія Мандзіроха. Власний вірш на зимову тему прочитала для присутніх вчителька зі Світязя Ніна Озимок.

А родзинкою свята став виступ монаха Аліпія зі Світязького Петро-Павлівського монастиря,  який виконав ліричну пісню.

Далі до зали завітали голосні колядники-щедрувальники, котрі піснями прославили дивну подію народження Ісуса Христа. Найбільш популярну в Україні колядку «Нова радість стала» виконували всі разом: і учасники концерту, і глядачі. Наостанок гості подякували митцям за дивний різдвяний вечір, теплу душевну атмосферу та хвилини насолоди.


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром