Як у Шацьку змагалися 300 дзюдоїстів

06 Січня 2018, 13:15
3316

Міжнародний турнір з дзюдо під патронатом благодійного фонду Петра Нестерука «ДІЗАР» відбувся 5 січня у Шацьку.

Організували міжнародний турнір Шацький спортивний клуб «Торнадо» (президент Роман Самолюк), за сприяння віце-перзидентів СК «Торнадо» Ігоря Самолюка та Олексія Писачука, керівників району - Василя Голядинця, голови Шацької районної державної адміністрації, Сергія Карпука, голови Шацької районної ради, а також Людмили Єрофєєвої, начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації та Віталія Яльницького, заступника Шацького селищного голови.

Змагання відбувалися у спортивному залі НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – гімназія смт Шацьк».

Майже 300 юних спортсменів з міст Волинської області (Любомль, Луцьк, Ковель), Рівненської та Київської областей, а також з п’яти міст Булорусі, цілий день змагалися на татамі та відстоювали право називатися найсильнішими дзюдоїстами міжнародного турніру в Шацьку.

А вітали юних спортсменів на урочистому відкритті Василь Голядинець, голова Шацької районної адміністрації, Сергій Карпук, голова Шайцької районної ради, Петро Нестерук, благодійний фонд якого й став основним спонсором змагань, Олександр Статкевич, представник ГО «Квітка Полісся», Людмила Єрофєєва, начальник відділу освіти, молоді та спорту Шацької райдержадміністрації, Анатолій Павлей, завідуючий гуманітарним відділом Шацької ОТГ, Віталій Терешкович, директор федерації дзюдо Волині, та депутат районної ради, головний суддя змагань – Олексій Писачук.

2

Як відзначив Василь Голядинець, керівництво району завжди активно підтримувала розвиток саме дитячого спорту, і проведення турніру такого масштабу якнайкраще вказує на те, що розвиток дитячого дзюдо вийшло на новий рівень, що не може не радувати. Також голова адміністрації побажав юним спортсменам успіхів та перемог.

Привітав дзюдоїстів з новорічно-різдвяними святами Петро Нестурук, благодійний фонд якого спільно з громадською організацією «Квітка Полісся» вже неодноразово долучалися до спонсорства та проведення різноманітних культурно-спортивних заходів в Шацькому районі.

«Головне – не перемога, а участь. Бо саме у таких сутичках і формуються воля до перемоги,» - відзначив Петро Каленикович.

Після гарячих двобоїв було визначено переможців,які з рук очільників району та Петра Нестерука отримали грамоти, медалі та подарунки. Серед переможців турніру - чимало юних шачан, які у боях відстояли у суперників свої чергові перемоги та отримали право називатись кращими у своїх вікових категоріях. 

Віта Шепеля

1

1

2

2

1

2

1

1

1

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024