Через Інтернет - до Шацького ДРАЦСу

04 Січня 2018, 17:55
1959

Якщо dи втратили свідоцтво про народження або свідоцтво про шлюб, бажаєте отримати витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадяно  чи просто хочете проконсультуватися з питань державної реєстрації актів цивільного стану або записатися на прийом – для цього dам потрібен лише доступ до Інтернету.

Скористайтеся веб – портал «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану»:https://dracs.minjust.gov.ua.

Зареєструвавшись на веб-порталі, Ви зможете знайти відповіді на свої запитання, – інформують у Шацькому ДРАЦСі на сторінці у Facebook.

У зв’язку з проведенням ремонтних робіт у приміщенні Шацької селищної ради, де знаходиться Шацький районний відділ ДРАЦС, телефонні лінії працюють нестабільно.

А тому запрошуємо всіх бажаючих скористатися згаданим веб-порталом та, зекономивши свій час, отримати необхідні послуги он-лайн.

«Нагадуємо, що Шацький районний відділ ДРАЦС працює з вівторка по п’ятницю з 9.00 до 18.00, у суботу з 9.00 до 16.45. У понеділок здійснюється чергування працівників відділу для проведення державної реєстрації смерті. Прийом громадян у понеділок з інших питань не ведеться. У випадку, якщо святковий день збігається з вихідним, то він переноситься на наступний робочий день. Якщо Ви проживаєте у віддалених населених пунктах району, перш ніж їхати у відділ з метою отримання послуг, проконсультуйтеся з приводу необхідних документів, задайте свої запитання, скориставшись веб-порталом. Цей простий крок заощадить Ваші кошти та час», – йдеться у дописі

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024