Ремонт яких об’єктів лобіювали депутати на сесії Шацької ОТГ

26 Грудня 2017, 20:00
2531

Запити, озвучені депутатами на сесії Шацької ОТГ, будуть розглянуті на засіданні інвестиційної комісії та відбиратимуться у формування програми соціально-економічного розвитку Шацької ОТГ на 2018 рік.

Про це на сесії Шацької ОТГ, яка відбулася 22 грудня, розповіла Людмила Цевух, в.о. голови Шацької ОТГ, секретар.

В основному депутатські запити стосувались благоустрою населених пунктів та ремонту об’єктів соціальної сфери.

Богдан Тимошук просив передбачити у бюджеті наступного року кошти на проектно-кошторисну документацію реконструкції шкільного стадіону (Шацької школи-гімназії) та ремонт тротуарів по вул. 50 років Перемоги, капітальний ремонт дороги по вул. Лесі Українки (продовження вулиці). Надія Музичук озвучила запит та просила виділити кошти на ремонт огорожі старого кладовища; Жанна Демчук - передбачити у бюджету наступного року коштів на виготовлення проектно-кошторисної документації з перекриття даху в ДНЗ с.Прип’ять; Юрій Дударчук - про включення у програму соціально-економічного розвитку на наступний рік капітальний ремонт вулиць Шевченка та облаштування спортивного стадіону в с.Мельники, очищення канави, яка з’єднує озеро Кримне та Плотиччя.

Леонід Цюп’ях просив включити у проект соціально-економічного розвитку каналізування вулиці Лугова (є звернення 31 жителя вулиці). На це голова Шацької РДА Василь Голядинець повідомив, що каналізування цієї та інших приозерних вулиць селища, які не увійшли в проект, реалізація якого завершиться в цьому році, включено в реалізацію великого інфраструктурного проекту.

Олександр Постернак, як і його колега Юрій Дударчук, лобіював інтереси жителів села Мельники, ініціювавши включити у програму розробку проектно-кошторисної документації на вуличне освітлення вулиці Нова та Озерна та їх встановлення, капітальний ремонт центральної  дороги в с. Мельники та дороги, яка з’єднує Мельники і село Гаївка.

Василь Печук просив би приймати на розгляд сесії ті «земельні» заяви, які були подані за 20 днів до проведення сесії, як того вимагає законодавство. Також депутата цікавили ціни та процедура закупівлі новорічних подарунків для дітей дитсадків, і те, чому селищна рада не закуповує продукти харчування для дитсадків напряму у виробників-постачальників, а йде через посередників.
Усі депутатські запити були підтримані. 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024