ТОП-15 скандалів року у Шацькому районі

25 Грудня 2017, 20:00
5745

Закінчується 2017 рік, який був насиченим не лише приємними моментами, а й усілякими скандалами.

Район.Шацьк підготував рейтинг найскандальніших подій року, який добігає кінця.

Голова Волинської облдержадміністрації пообіцяв шачанину купити за свої гроші лічильник

Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик під час свого перебування в Шацькому районі пообіцяв шачанину Олександру Тереті придбати лічильник за свої гроші. Житель Шацька підозрював, що встановлений електриками лічильник завищує покази електроенергії. Очільник Волині обіцянку виконав.


 

Кропивники: в лісі виявили мисливців, які незаконно полювали

На території Поліського лісництва державного підприємства "Шацьке УДЛГ", що біля села Кропивники, виявили осіб, які здійснювали незаконне полювання.

Згодом з'ясувалося, що полювання здійснювали представники ТОВ «Шацьке мисливське господарство», які проводили відстріл дикого кабана. За їхніми словами, вони діяли в межах закону і відповідно до спеціального дозволу про проведення вибіркового діагностичного відстрілу.


 

Світязь: 200 знищених сосен та Водохрещенська купіль для керівника

Шацькі лісники креативно підготувалися до приїзду свого шефа, який мав прибути, аби зануритися на Водохреще в крижану воду озера Світязь: вирубали 200 сосен для того, щоб прикрасити алею до ополонки.


 

В Шацьку збираються сатаністи?

В селищі, можливо, відбуваються зібрання сатаністів.

Таке припущення зробив один з місцевих жителів, який мешкає поблизу старих запущених приміщень Шацького рибцеху (вулиця 50 років Перемоги). В них давно не ведеться ніяка діяльність, двері завжди відчинені.

Саме на стінах одного з них були виявлені дивні тексти, зокрема пісень російського гурту «Найти выход», написи «Бога нет» і символічні малюнки: перевернута пентаграма (п'ятикутна зірка) - символ диявола, свастика. На підлозі - два похоронні вінки.


 

Жителі Світязя обурені діями Держгеокадастру, який роздає іногороднім найпривабливіші землі

Жителі Шацького району, які мешкають на територіях біля озер, обурені діями головного управління Держгеокадастру у Волинській області, котре найбільш привабливі і цінні землі масово роздає жителям області, в тому числі і підставним особам.


 

Водій відмовив учаснику АТО у безкоштовному проїзді: «Держава вам і так забагато дає»

Водій маршрутки «Луцьк- санаторій «Лісова пісня» відмовив учаснику бойових дій із села Вілиця Шацького району у безкоштовному проїзді.


 

Смертельна гра наступає: діти з Шацька в соцмережах пишуть небезпечні статуси

Небезпечні статуси у ВК (зображення кита чи напис "Тихий дом") з'явилися і в дітей з селища Шацьк. Це ще не означає, що підліток грає в смертельну гру, проте батьки повинні почати контролювати ситуацію.


 

Чому вода в озері Світязь стала коричневою

Фото озера Світязь з невластивим для водойми брудно-коричневим кольором води надіслали в редакцію Район.Шацьк жителі села Світязь.


 

 

Шацьк: автомобіль медичної допомоги перевозить не хворих, а будівельні матеріали. 

12 квітня 2017 року шачанка стала свідком того, як автомобіль медичної допомоги перевозить не хворих, а ... будівельні матеріали.


 

ДТП біля Вільшанки: чи склали в поліції протокол на п’яного водія

В редакцію видання Район.Шацьк звернувся житель районного центру і повідомив, що в Шацькому відділенні поліції завідомо неправильно задокументували деякі деталі ДТП, вчиненої ним. Зокрема, не склали протокол на п’яного водія, з машиною якого шачанин допустив зіткнення.


 

У шачан вилупилося каченя з чотирма лапами

Аномальне каченя з чотирма лапками вилупилося у господарстві одного з жителів селища Шацьк. На жаль, каченя довго не прожило.


 

У Шацьких лісах браконьєри вбили оленя

12 червня до Шацького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що голова Любомльського УТМР при вїзді в село Заозерне затримав особу, яка застрелила оленя поблизу села Хомичі Шацького району.


 

Як голі мажори відпочивали на Світязі 

В День Конституції України на Світязі відпочивала компанія голих молодиків.


 

У львів’янина, якого побили в клубі "Одісей", зупинялося серце – подробиці конфлікту з вуст потерпілого

Житель міста Львів постраждав під час бійки в нічному клубі «Одісей».


 

Світязь: 28 кг клею стали причиною для відмови від мільйонного проекту каналізування села

На оперативній нараді, яку 13 листопада провів Василь Голядинець, голова Шацької РДА, з керівниками установ, організацій району та начальниками відділів райдержадміністрації, з’ясовували причину того, чому тендерний комітет Світязької сільської ради відмовив переможцю тендеру на виконання робіт з реалізації проекту будівництва очисних споруд у селі Світязь вартістю 4 690 609 грн.


 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39