ТОП-5 подій: на районі говорили про нову директорку парку, вітали працівників суду і ловили хуліганів

24 Грудня 2017, 22:30
3524

Минає ще один тиждень з життя Шацького району, насичений подіями.

Наших читачів особливо цікавила інформація про нову посадову особу - директорку Шацького національного природного парку Марію Христецьку. Читали і переглядали фото з відзначення професійного свята працівників Шацького районного суду. Засуджували хуліганів, які на другий день після відкриття поламали гілки головної ялинки району і перекинули фігурки Діда Мороза і Снігурочки. А також скрупульозно вивчали список жителів району, котрі ухиляються від строкової військової служби.

Видання Район.Шацьк пропонує читачам ТОП-5 найцікавіших і найбільш рейтингових, зважаючи на кількість переглядів, подій тижня.

5 місце (1392 перегляди)

Працівників Шацького районного суду привітали з професійним святом

Керівництво Шацького району привітало працівників Шацького районного суду з професійним святом, яке відзначали 15 грудня.

В урочистостях взяв участь Сергій Карпук, голова Шацької районної ради, та Віктор Плейтух, перший заступник голови Шацької райдержадміністрації.

З нагоди свята кращих працівників відзначили грамотами районної ради.


 

4 місце (1461 перегляд)

Які першочергові завдання ставить на новій посаді директорка Шацького національного парку (відео)

В короткому інтерв'ю каналу Сфера-ТВ Марія Христецька розповіла, що найперше буде починати наводити лад у конторі, працювати над розвитком рекреаційних пунктів, баз відпочинку, пунктів пропуску, а також виконувати завдання по боротьбі з браконьєрством.

1

 

3 місце (1515 переглядів)

Шацьк: хулігани поламали гілки новорічної ялинки і перекинули фігурки Діда Мороза і Снігурочки

Не встигли в Шацьку відкрити ялинку, як компанія підлітків вже «похазяйнувала» на новорічній території, що біля Шацького РБК.


 

2 місце (1654 перегляди)

Володимир Бондар прокоментував призначення Марії Христецької директоркою Шацького національного парку

Заступник голови Держлісагентства, депутат Волинської обласної ради Володимир Бондар сподівається, що новий керівник Шацького національного природного парку зможе навести лад у ньому.


 

1 місце (2130 переглядів)

У Шацькому військовому комісаріаті назвали осіб, які ухиляються від служби в армії (список)

Шацький районний військовий комісаріат оприлюднив список громадян, котрі ухиляються від призову на строкову військову службу.


 

 

 

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром