Ділянка без власника, проблемна Кам'янка і кошти на зарибнення - запити депутатів районної ради

24 Грудня 2017, 15:20
3636 Джерело: shrada.gov.ua

Депутати Шацької районної ради озвучили на засіданні чергової сесії запити до керівництва області, району та об'єднаної громади.

На сесії Шацької районної ради, яка відбулася 21 грудня, обранці громади озвучили депутатські запити.

Депутат Петро Ткачук адресував свій запит до голів Волинської ОДА та Шацької РДА. У документі, який він зачитав присутнім, йшлося про земельну ділянку площею орієнтовно 0,4 га на території санаторію «Лісова пісня», яка не належить здравниці, проте утримують її в належному стані саме працівники санаторію. Зі слів депутата, доцільно було б цю територію передати в постійне користування здравниці. Проте саме з цим і виникла проблема. В Шацькій РДА повідомили, що ця ділянка належить Шацькому національному природному парку. А з Держгеокадастру надійшла довідка, в якій вказано, що ця земля знаходиться під зеленими насадженнями земель запасу загального користування поза межами населеного пункту. Депутат у запиті  просив дати обгрунтовану відповідь про те, кому ж належить ділянка.

Петро Цвид у своєму запиті до голови Шацької РДА просив дати роз'яснення щодо питання прийому молока від особистих селянських господарств у 2018 році у зв'язку зі змінами в законодавстві.

Лідія Забродоцька озвучила одразу два запити. В першому, адресованому головам районної ради та райдержадміністрації, депутатка просила передбачити в районному бюджеті на 2018 рік кошти на проведення поточного ремонту ФАПу в селі Кам'янка. В другому запиті (до керівництва Любомльського РЕСу) наголосила на необхідності заміни опор та ліній електропередач у селах Кам'янка та Острів'я у зв'язку з низькою напругою і частими збоями електропостачання.

Від депутата Олександра Наумича прозвучав запит про важливість передбачення у 2018 році фінансування заходів щодо зарибнення озер Шацького НПП відповідно до діючої програми.

Депутати своїм голосуванням підтримали колег.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024