Що розглядали на останній в цьому році сесії Шацької ОТГ

23 Грудня 2017, 09:30
2512

Майже цілий день з однією тільки перервою на годину працювали депутати Шацької селищної ради на останній в цьому році сесії, яка відбулася 22 грудня.

Головувала на сесії секретар Шацької селищної ради, в.о. голови Людмила Цевух. Участь у роботі сесії взяли голова Шацької РДА Василь Голядинець та голова Шацької районної ради Сергій Карпук.
На розгляд депутатів пропонувалося 36 питань, які стосувалися селищного бюджету 2018, оплати праці секретаря, заступника голови, в.о. старост, змін до структури та штатної чисельності Шацької селищної ради та інші.

Спочатку депутати озвучили свої депутатські запити, які стануть основою для розробки програми соціально-економічного розвитку Шацької ОТГ. Потім – внесли зміни до бюджету та затвердили бюджет, за яким буде жити Шацька ОТГ в наступному 2018 році.

Серед розглянутих питань – інформація заступника селищного голови з питань виконавчого апарату ради Віталія Яльницького про стан реалізації інвестиційних проектів соціально-економічного розвитку громади, які здійснюються з використанням фінансових ресурсів бюджету розвитку державного та обласного бюджетів. Також затвердили депутати виділення коштів у співфінансуванні з обласним бюджетом на умовах 70Х30 на придбання шкільного автобуса, де частка в розмірі 30% від суми становитиме трохи більше 500 тис.грн. 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024