Шацька школа-гімназія взяла участь у Всеукраїнському уроці місцевого самоврядування

21 Грудня 2017, 12:45
2973

З нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування 19 грудня Асоціація міст України провела  Всеукраїнський урок місцевого самоврядування у веб-форматі.

З метою підвищення іміджу місцевого самоврядування серед молоді, поширення ідей децентралізації, підвищення політичної грамотності школярів до цього заходу були залучені учні старших  класів та учнівського самоврядування НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназії смт Шацьк» разом з директором школи Валерієм Михальчуком, заступником директора з виховної роботи Олени Голядинець, вчителем історії Тамарою Гурко, вчителем інформатики Романом Штандером.

Відкритий урок проводили Геннадій Зубко, Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Павло Хобзей,  заступник Міністра освіти і науки України, Олександр Слобожан, виконавчий директор Асоціації міст України, Лілія Гриневич,  міністр освіти і науки України

Урок транслювався у режимі он-лайн. До заходу приєдналися учні близько 600 шкіл з усієї України. У залі на уроці були присутні учні  столичних шкіл.    

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024