Шацьк: хулігани поламали гілки новорічної ялинки і перекинули фігурки Діда Мороза і Снігурочки

20 Грудня 2017, 11:15
4806

Не встигли в Шацьку відкрити ялинку, як компанія підлітків вже «похазяйнувала» на новорічній території, що біля Шацького РБК.

Як стало відомо зі слів очевидиці, у вечірню пору 19 грудня, біля 21.00 год., молоді люди «розважалися», бігаючи кругом ялинки, ламаючи її гілки і розкидаючи по території. Ті гілки, що не вдалося зламати, досі провисають до самої землі. Крім того, з вечора на землі лежать дерев'яні фігурки Діда Мороза і Снігурочки. Комунальники, які днем раніше встановлювали новорічних персонажів, міцно зафіксували їх на дошці, яку прикріпили з допомогою вбитих у землю металевих штирів. На сьогодні один зі штирів вирваний і лежить на землі поруч із фігурками.  

Шачанка, на очах якої чинилися хуліганські дії, зробила зауваження підліткам, інший житель повідомив у поліцію.

Правоохоронці, які виїхали на місце події, хуліганів уже не застали. Як повідомили в Шацькому відділенні поліції, звернення шачанина зареєстроване в журналі єдиного обліку, на сьогодні проводиться перевірка. За дрібне хуліганство передбачена відповідальність відповідно до статті 173 Кодексу України про адмінправопорушення. Представники поліції найближчим часом проведуть профілактичні бесіди з учнями Шацької школи та Шацького лісового коледжу, а також посилять патрулювання території, де встановлена ялинка. Про випадки хуліганства правоохоронці просять шачан повідомляти за номером 102.

Також біля Шацького районного Будинку культури встановлена відеокамера, яка допоможе ідентифікувати хуліганів.

Комунальники і правоохоронці просять молодих людей бережно ставитися до майна, не руйнувати ялинку і не псувати такими діями атмосферу новорічно-різдвяних свят.

2


 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024