Учасникам АТО Шацького району пропонують подумати про створення політичної партії

20 Грудня 2017, 12:30
3624

Днями в залі засідань Шацької селищної ради відбулося чергове засідання ГО «Ветерани АТО Шацького району». На засідання прибуло 29 із 96 членів ГО - йдеться на сторінці ГО «Ветерани АТО Шацького району» у Facebook.

 Про роботу спілки в 2017 році доповів присутнім заступник голови Микола Забродоцький. Учасники АТО піднімали проблемні питання, які найбільше їх хвилюють – соціальний та правовий захист, надання пільг.
Перед присутніми виступив заступник голови всеукраїнської спілки учасників бойових дій «Побратими України» Юрій Хомич із інформацією стосовно діяльності всеукраїнської спілки учасників АТО «Побратими України», яка має на меті об’єднати всіх Героїв України, які захищали нашу країну в зоні АТО, та волонтерів, які впродовж війни всіма силами їм допомагають.


 

Як зазначив Юрій Хомич, на сьогодні в Луцьку існує кілька десятків первинних структур, що займаються проблемами військових АТО, та досі вони не виробили механізму спільної праці.

«Ви повинні, попередньо домовившись про умови, об’єднатися і створити одну єдину спілку воїнів АТО. Основна мета організації – допомогти воїнам на фронті, а також надати соціальний захист учасникам АТО та їх сім`ям», - зазначив він.

Було запропоновано такої членам спілки створити нову політичну партію «Побратими України». Основу партії складають люди, що захищали суверенітет та територіальну цілісність України в так званій АТО, – насправді російсько-українській війні. Також партія радо вітає в своїх рядах волонтерів, майданівців, діючих та колишніх військових, учасників бойових дій не в зоні АТО, просто чесних і порядних людей, яких з тих чи інших причин не задовільняють програма та дії діючих до сьогодні в Україні партій.

Учасники АТО Шацького району інформацію взяли до відома та на наступному засіданні обговорять дане питання.


 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром