В Шацькій РДА повідомили, які дороги ремонтуватимуть в наступному році

19 Грудня 2017, 11:45
2572

У Шацькій райдержадміністрації озвучили плани з ремонту доріг.

Василь Голядинець, голова Шацької райдержадміністрації, на одній із сесій Шацької ОТГ вніс пропозицію  включити у програму розвитку Шацької селищної ради розробку проектно-кошторисної документації на ремонт дороги Шацьк-Вілиця, повідомляє відділ організаційного забезпечення, внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації.

Адже дана пропозиція є суттєвою, оскільки в наступному році усі дороги будуть передані в управління області, і на їх будівництво та ремонт передбачатимуться чималі кошти (близько 500 млн. грн). А ті дороги, де вже зроблена проектно-кошторисна документація фінансуватимуться першочергово. Пропозицію депутати підтримали, оскільки жителі сіл Прип'ятського старостинського округу вже більше десяти років витребовують будівництво цієї дороги.

«Перш за все слід завдячити голові Волинської облдержадміністрації Володимиру Гунчику, депутатам Волинської обласної ради Володимиру Бондару та В'ячеславу Богдану за фінансову допомогу  для втілення в життя цього маштабного проекту. Завдяки тому, що дане питання постійно перебуває на контролі у Шацькій райдержадміністрації – цільове призначення коштів успішно освоюється.

У планах на 2018 рік також вже  передбачені кошти  на  реалізацію проекту «Курорт Шацьк», продовження будівництва дороги Адамчуки-Збереже та дороги Шацьк-Залісся-Старовойтово, ямковий ремонт дороги в селі Ростань» - зазначив голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець.

Окрім того,  на території Шацької об'єднаної територіальної громади, а саме  в селі Пехи (за кошти Шацької селищної ради) відновлюють вулицю Шкільну. Зі слів місцевих жителів, вона дійсно була проблемною але проїздною. В процесі ремонту її вимостили щебенем, залишками будматеріалів та засипали піском. Після великої кількості погодніх опадів стан  відрізку дороги протяжністю до 100 м при в'їзді в Пехи з боку села Крушинець, значно погіршився.

Дану ситуацію прокоментував заступник Шацького селищного голови з питань діяльності виконавчого органу влади Віталій Яльницький: «Вищезгадана ділянка дороги, була в  значно гіршому стані ніж зараз. Ремонт вулиці ще триває, і вже до Нового року мещканці Пехів отримають добротну білощебеневу дорогу».

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024