Перестало битися серце колишнього багаторічного головного лікаря Шацької районної лікарні

11 Грудня 2017, 12:30
5675

11 грудня на 66-му році, після тривалої хвороби, відійшов у вічність багаторічний головний лікар Шацької районної лікарні Анатолій Григорович Жданов.

Анатолій Григорович народився 23 серпня 1951 року в російському Забайкаллі. Дитинство і юність пройшли вже в Україні, на Львівщині, куди перевели главу сім’ї – військовослужбовця. Освіту медика Анатолій Григорович здобув у Золочівському медичному училищі та Львівському державному медичному інституті.

Селище Шацьк стало для нього рідним у 1983 році. З того часу понад 30 років він присвятив роботі у сфері охорони здоров’я Шацька і Шацького району. На посаді головного лікаря був мудрим і далекоглядним, дбав про розвиток медицини, зокрема сільської, долав труднощі кризових 90-х, турбувався про те, щоб медичні заклади були відремонтованими, комфортними і надавали пацієнтам якісні послуги.

Серед колег Анатолій Григорович здобув славу доброго, толерантного, справедливого керівника. «Здорові пацієнти і врятовані життя», - таким було професійне кредо головного лікаря Шацької лікарні.

У 2007 році плідна діяльність Анатолія Жданова увінчалася високою нагородою – званням заслуженого лікаря України.

В останні роки свого життя Анатолій Григорович перебував на заслуженому відпочинку.

Світла пам’ять про професійного медика, мудрого керівника, чуйну і добру людину назавжди лишиться в серцях усіх, хто знав Анатолія Жданова.

Вічна пам’ять…

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024