Шачан просять долучитися до збору новорічних подарунків для дітей Сходу та бійців

08 Грудня 2017, 11:50
1829

Військові капелани Волині, зокрема Ковельщини та Шацького району, оголосили акцію про збір новорічно-різдвяних подарунків для дітей прифронтових територій сходу України та бійців.

Про це пише Матвій Олійник на своїй сторінці у Facebook.

«ЗВЕРТАЄМОСЬ ДО ЛЮДЕЙ З ВЕЛИКИМ І ДОБРИМ СЕРЦЕМ!!!
Перемога здобувається не лише зброєю на полі бою, але і в серцях людей, а особливо дітей. А ще здобувається словом. Та що може бути кращим для душі українця, ніж його рідна мова, а ще краще – пісня?!

З метою наближення перемоги та з волонтерсько-просвітницькою місією громадське об′єднання «Військові капелани Волині» Ковельського осередку, з благословення Високопреосвященішого Михаїла, митрополита Луцького і Волинського, відбувають 24 грудня на Схід, на Луганщину. Напередодні різдвяно-новорічних свят вирушають, щоб підбадьорити наших воїнів-захисників, цивільне населення, діток через багатющу українську традицію пісні, колядки та слова.

Капелани в черговий раз їдуть сіяти зерна доброти, віри, любові, патріотизму, щоб майбутнє покоління зростало достойними членами вільного українського суспільства.

Але окрім колядок і пісень, на Схід повезуть різдвяні подарунки. У цьому закликаємо допомогти, щоб спільною благодійною працею передати різдвяну радість свята із Заходу до Сходу, єднаючи цим нашу матір Україну!

Збираємо вагові цукерки для формування однакових подарунків, запаковане різносортове печиво, мандарини, апельсини.

За більш детальною інформацією звертайтеся до військових капеланів: о. Станіслав (м. Ковель), тел. 096 997 5919; о. Матвій (смт Люблинець) тел. 097 768 4008; о. Роман Скірак (смт Шацьк), тел. 067- 35-56-043.

Або безпосередньо до священиків УПЦ Київського Патріархату у місті Ковелі та Ковельському районі.

Об′єднаймося в благій справі в ім’я перемоги для нашої Батьківщини, яка в нас одна! Слава Україні!», - йдеться в дописі.


 

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром